Visie

U bevindt zich hier: Home / Visie
Roestvast staal na ViwateQ behandeling

ViwateQ® Visie

ViwateQ®-methode is het resultaat van ruim 20 jaar onderzoek en ontwikkeling en heeft geresulteerd in een uitstekende kwaliteitsverbetering van het oppervlak van roestvast staal.

Voor de directie van ViwateQ B.V. staan, naast een goed begrip van de toepassing door de gebruiker, ook arbeidsomstandigheden, milieu en duurzaamheid voortdurend hoog in het vaandel.

De ViwateQ®-methode wordt afgedekt door een aantal patenten.

Ruim 20 jaar onderzoek en ontwikkeling

De ViwateQ®-methode is het resultaat van ruim 20 jaar onderzoek en ontwikkeling. De basis is gelegd in Lasbedrijf Vink, met als doel het oppervlak van roestvast staal op een innovatieve, duurzame manier te verbeteren.

Het resultaat is de ViwateQ® Finishing die een uitstekende kwaliteitsverbetering van het roestvaststalen oppervlak als gevolg heeft.

ViwateQ B.V. wil bijdragen aan een verhoogde voedselveiligheid en een betere benutting van de beschikbare capaciteit in de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor andere toepassingen biedt de oppervlakteverbetering van ViwateQ® voordelen: straatmeubilair, geveldelen en andere toepassingen in de open lucht worden minder snel vuil en zijn sneller en beter te reinigen. Door gebruik te maken van deze innovatieve en duurzame methode kunnen productiebedrijven een voorsprong behalen door de betere eigenschappen van hun producten.

Visie van ViwateQ B.V.

Heeft u vragen?

VIwateQ® Oppervlaktebehandeling

ViwateQ B.V. Geldermalsen heeft meerdere cabines, kan in principe alle groottes aan en biedt een korte doorlooptijd.

This post is also available in: English (Engels)